۳۰ شهریور ۱۴۰۵، ۱۰:۲۸

اجرای مجدد طرح خاوران در مدارس خراسان جنوبی

اجرای مجدد طرح خاوران در مدارس خراسان جنوبی

بیرجند- مدیرکل آموزش و پرورش خراسان جنوبی از اجرای مجدد طرح خاوران در مدارس استان خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، طی مراسمی صبح دوشنبه با حضور فرماندار بیرجند، مدیرکل آموزش و پرورش خراسان جنوبی، مدیر آموزش و پرورش شهرستان بیرجند، دانش‌آموزان سال اول دبستان و اولیای آنها، جشن شکوفه‌ها به یاد دانش‌آموزان شهید مدرسه شجره طیبه میناب در دبستان شاهد سمیه بیرجند برگزار شد.

مهدی مرتضوی، مدیرکل آموزش و پرورش خراسان جنوبی در این مراسم اظهار کرد: باید در سال تحصیلی جدید شرایطی را در مدارس مهیا کنیم تا شرایط لازم برای فراگیری علم و دانش برای دانش‌آموزان فراهم شود.

وی با بیان اینکه معلمان کلاس اول الفبای علم و دانش را به ما می‌آموزند، افزود: کیفیت در آموزش مورد تأکید رئیس‌جمهور و وزیر آموزش و پرورش و از جمله سیاست‌های اصلی آموزش و پرورش است.

مرتضوی خاطرنشان کرد: بیرجند شهر پدر علم و تعلیم و تربیت و اولین وزیر آموزش و پرورش بعد از انقلاب است و وزیر فعلی آموزش و پرورش هم از استان خراسان جنوبی است.

وی افزود: طرح خاوران‌شناسی در سال جاری با هدف آشنایی دانش‌آموزان با فرهنگ و آداب و رسوم خود اجرا می‌شود.

وی از اعزام پنجمین کاروان تجهیزات آموزشی به شهرستان‌های استان خبر داد و تصریح کرد: دانش‌آموزان شهید مدرسه شجره طیبه میناب شکوفه‌هایی بودند که قبل از تبدیل به میوه، توسط دشمن آمریکایی به شهادت رسیدند.

کد مطلب 6953427

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha